Salata de rosii cu masline umplute si busuioc

Postat de mihaelar63 in Salate
5 Sep 2016 | 2419 vizualizari
Salata de rosii cu masline umplute si busuioc

O reteta simpla, delicioasa cu care orice mic sau mare bucatar se poate descurca .Imi face placere sa fiu rasfatat cu o asemenea salata preparata cu ingredinte proaspete si de calitate . Am dorit sa mananc rapid o salata . Bineinteles cu ce am gasit prin frigider .Rosiile mari ,carnoase si ,, rozosine'' de gradina  au fost  Foarte gustoase insotite de masline umplute .

Ingrediente

  • 1 kg rosii
  • 300 gr masline verzi umplute cu migdale
  • 3 linguri busuioc verde tocat
  • 3 linguri ulei masline infuzat cu oregano
  • 2 linguri otet balsamic
  • sare

Mod de preparare

  1. Rosiile se spala si se taie felii .
  2. Maslinele se scurg de saramura .
  3. Amestecati rosiile cu masline si busuioc .
  4. Stropiti salata cu ulei si otet balsamic .
  5. Sarati .
  6. Amestecati usor salata , sa nu se zdrobeasca rosiile .
  7. Serviti alaturi de felii de paine prajita frecata cu usturoi .
  8.  Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de rosii cu masline umplute si busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (30)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Salata cu burata, mozzarella si rosii

Postat de mihaelar63

Salata cu burata, mozzarella si rosii

Burata, mozzarella si maslinele se scurg de lichidul in care au stat. Bilele de branza se stropesc cu putin ulei de masline si se amesteca cu frunzulitele de busuioc verde taiate...

Citeste continuarea

Salată cu ouă și telemea

Postat de ela2015

Salată cu ouă și telemea

Într-un ibric punem ouăle la fiert (în apă ușor sărată și cu o linguriță de oțet să nu se spargă) timp de 10 minute maxim. Spălăm, curățăm și tocăm legumele și...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.09.2016, 21:49
Pot sa le mananc separat?
la 05.09.2016, 21:50
imi place mult
la 05.09.2016, 21:53
Da ce nu-ti placew din compozitiune leoaico ? Costita )
la 05.09.2016, 21:54
Andrutza
la 05.09.2016, 21:54
Yummmy! Eu ma incumert sa pap asa salata buna!

Vezi toate comentariile (30)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking