Salata de sfecla rosie
Postat de Sylvia in Salate 20 Apr 2010 | 9453 vizualizari
Este pe cat de usor de preparat pe atat de buna. Noi o mancam atat ca si garnitura la fripturi si simpla cu paine prajita , pentru o cina mai lejera.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (9)
la 20.04.2010, 12:39
la 20.04.2010, 12:43
ar fi mai buna coapta in cuptor are mai multe vitamine,dar oricum e buna
la 20.04.2010, 12:44
imi place foarte mult
la 20.04.2010, 13:30
Merci de aprecieri. Carla eu cumpar aici fiarta in aburi isi pastreaza vitaminele si gustul super ok dar o sa ii zic mamei mere in tara sa faca n cuptor ca nu stiam ca se poate, merci de sfat.
la 20.04.2010, 14:03
Si eu tot la cuptor o fac.Oricum este foarte gustoasa.
la 20.04.2010, 14:48
si noua ne place ,o mancam oricum
la 20.04.2010, 18:17
super buna
la 21.04.2010, 18:42
Si la noi este la mare cautare,dar eu o coc in cuptor si ramane la fel de dulce.5 furculite
la 21.04.2010, 18:53
Multumesc
COMENTEAZA