Salata de sfecla rosie

Postat de Sylvia in Salate
20 Apr 2010 | 9453 vizualizari

Este pe cat de usor de preparat pe atat de buna. Noi o mancam atat ca si garnitura la fripturi si simpla cu paine prajita , pentru o cina mai lejera.

Inapoi la reteta

Comentarii (9)

la 20.04.2010, 12:39
la 20.04.2010, 12:43
ar fi mai buna coapta in cuptor are mai multe vitamine,dar oricum e buna
la 20.04.2010, 12:44
imi place foarte mult
la 20.04.2010, 13:30
Merci de aprecieri. Carla eu cumpar aici fiarta in aburi isi pastreaza vitaminele si gustul super ok dar o sa ii zic mamei mere in tara sa faca n cuptor ca nu stiam ca se poate, merci de sfat.
la 20.04.2010, 14:03
Si eu tot la cuptor o fac.Oricum este foarte gustoasa.
la 20.04.2010, 14:48
si noua ne place ,o mancam oricum
la 20.04.2010, 18:17
super buna
la 21.04.2010, 18:42
Si la noi este la mare cautare,dar eu o coc in cuptor si ramane la fel de dulce.5 furculite
la 21.04.2010, 18:53
Multumesc

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking