Salata de sfecla rosie

Postat de Sylvia in Salate
20 Apr 2010 | 9401 vizualizari
Salata de sfecla rosie

Este pe cat de usor de preparat pe atat de buna. Noi o mancam atat ca si garnitura la fripturi si simpla cu paine prajita , pentru o cina mai lejera.

Ingrediente

  • 4 -5 bucati mici de sfecla ( eu le gasesc gata fierte ambalate in punga vidata ) ,
  • 2 lingurite de pasta de hrean,
  • o lingurita de zahar brun,
  • 2-3 linguri de otet balsamic,
  • o lingurita sare,
  • optional putin chimen

Mod de preparare

  Preparare: fierbeti sfecla daca este cruda , verificand-o din timp in timp cu o furculita, atunci cand intra usor in ea este gata , nu trebuie sa fie prea moale ca nu e buna.  Se curata sfecla si se marunteste, o puteti sau da pe razatoare ( cel mai adesea asa fac ) sau taia cubulete. Dupa aceea intr-un vas mai mare  adaugam peste ea , zaharul, sarea, pasta de hrean, otetul  si chimenul .

  Amestecam incet cu o spatula de lemn pana la 000omogenizare.Este buna pastrata la frigider inainte de a fi servita, eu o las cateva ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Copanele de pui in sos de vin

Postat de mirela0911

Copanele de pui in sos de vin

Intr-un bol se pune uleiul si condimentele. Se amesteca bine, apoi se pun bucatile de carne spalate si scurse de apa. Se amesteca bine pentru a se acoperi in intregime cu condimentele. Ceapa se...

Citeste continuarea

Salata Bratara rubinie

Postat de RODIMUR

Salata Bratara rubinie

Se curăță morcovii și sfecla, se spală și se pun la fiert. Cartofii se spală și se fierb în coajă. Când sunt gata, se lasă să se răcorească și se decojesc. (Eu am...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.04.2010, 12:39
la 20.04.2010, 12:43
ar fi mai buna coapta in cuptor are mai multe vitamine,dar oricum e buna
la 20.04.2010, 12:44
imi place foarte mult
la 20.04.2010, 13:30
Merci de aprecieri. Carla eu cumpar aici fiarta in aburi isi pastreaza vitaminele si gustul super ok dar o sa ii zic mamei mere in tara sa faca n cuptor ca nu stiam ca se poate, merci de sfat.
la 20.04.2010, 14:03
Si eu tot la cuptor o fac.Oricum este foarte gustoasa.

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking