Salata de sfecla rosie cu branza Roquefort

Postat de ctlina in Salate
18 Iun 2015 | 2653 vizualizari

Tot ceea ce are nevoie organismul găsim în sfecla roşie. Consumată în oţet, proaspătă sau coaptă, este un superaliment nutritiv cu multe beneficii pentru sănătate. Vitaminele A, C, complexul B, sulful, sodiul, calciul, fierul, iodul, potasiul şi antioxidanţii din sfecla roşie ajută la tratarea mai multor afecţiuni

Inapoi la reteta

Comentarii (10)

la 18.06.2015, 22:23
la 18.06.2015, 22:31
Sanatos!
la 18.06.2015, 22:46
Sănătate curată!
la 18.06.2015, 22:48
la 18.06.2015, 22:50
O combinatie inedita pe care as incerca cu placere
la 18.06.2015, 22:59
multumesc la toti
la 18.06.2015, 23:34
la 19.06.2015, 07:05
Imi place
la 19.06.2015, 07:47
la 21.06.2015, 15:46
Buna!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking