Ingrediente
- 3 sfecle rosii mici fierte - 500-600 gr
- 80 g branza Roquefort
- 4 linguri ulei de masline
- 2 linguri otet de vin
- 1 lingura mustar de Dijon
- 2 oua tari
- sare, piper
- verdeata
Mod de preparare
Fierbeti ouale 10 minute.
Pregatim sosul vinaigrette: amestecam otetul, mustarul, sarea si piperul.
La urma adaugam uleiul si frecam bine pana se obtine o crema subtire.
Taiati sfecla, ouale tari si branza Roquefort in cuburi.
Puneti-le intr-un castron si adaugati sosul vinaigrette. Adaugati sare, piper si amestecati.
Dati la rece sau serviti imediat.
Inainte de a servi puneti verdeata proaspat tocata.
Puteti servi cu tartine de salata de vinete - reteta aici
Pofta Buna !!!!!!!!!!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de sfecla rosie cu branza Roquefort" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
|