Salata de sfecla rosie cu branza Salakis

Postat de ctlina in Salate
19 Iun 2015 | 3168 vizualizari
Salata de sfecla rosie cu branza Salakis

Fac foarte des....imi place sfecla si este f sanatoasa Sfecla roşie este unul dintre alimentele cele mai complexe, demonstrându-se ştiinţific că luptă împotriva cancerului şi a altor afecţiuni. Sfecla roşie se poate consuma sub diverse forme, fie o putem stoarce şi bea sucul, fie o consumăm crudă sub formă de salată sau fiartă, fie în supă sau în piureuri, fie la cuptor. O mulţime de preparate culinare pot căpăta culoare, savoare şi un plus de vitamine prin simpla adăugare a sfeclei roşii. Citeste mai mult: adev.ro/nmduwb

Ingrediente

  • 3 sfecle rosii mici fierte -500-600 gr
  • 120 gr branza Salakis
  • 4 linguri ulei de masline
  • 2 linguri otet de vin
  • 1 lingura mustar de Dijon
  • sare, piper
  • verdeata

Mod de preparare

Pregatim sosul vinaigrette : amestecam otetul, mustarul, sarea si piperul.  

La urma adaugam uleiul si frecam bine pana se obtine o crema subtire.   

Taiati sfecla si branza in cuburi.   

Puneti-le intr-un castron si adaugati sosul vinaigrette.

Adaugati sare, piper , amestecati.  

Dati la rece sau serviti imediat.  

Inainte de a servi puneti verdeata proaspat tocata.   

O puteti acompania cu o felie de sunca-jambon de Parma sau cu un ochi prajit.  

Pofta Buna !!!!!!!!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de sfecla rosie cu branza Salakis" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (4)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Salata de sfecla cu mango si Salakis

Postat de ctlina

Salata de sfecla cu mango si Salakis

Pregatim sosul vinaigrette : amestecam otetul, mustarul, sarea si piperul. La urma adaugam uleiul si frecam bine pana se obtine o crema subtire. Taiati sfecla si fructul mango in  felii...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.06.2015, 21:26
la 19.06.2015, 21:26
la 19.06.2015, 22:29
la 21.06.2015, 15:45

Vezi toate comentariile (4)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking