Ingrediente
- 500 g de sparanghel verde
- 2 catei de usturoi
- 2 linguri ulei de masline
- 200 gr file de hering marinat
- 1 ceapa rosie
- 1 lingurita mustar
- 4 linguri smantana acra sau 4 linguri de smantana amestecate cu o lingura zeama de lamaie
- sare, piper
- arpagic, lamaie
Mod de preparare
Pregatiti smantana acra si puneti-o la rece.
Taiati baza sparanghelului , nu este nevoie sa-l curatati. Taiati-l bucati.
Curatati si tocati usturoiul marunt.
Intr-o tigaie incalziti uleiul si puneti la prajit usturoiul cu sparanghelul.
Gatiti 10 minute intoarceti in mod regulat.
Trebuie sa ramana crocant. Taiati ceapa rondele si heringul bucati.
Amestecati smantana acra cu mustarul, sare si piper.
Puneti rondele de ceapa si sparanghelul cald pe o farfurie (pastrati cateva varfuri pentru decorul final).
Adaugati bucatile de hering, ceapa si puneti smantana acra .
Deorati cu arpargic si varfurile de sparanghel pastrate.
Serviti !
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de sparanghel cu hering" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
|