Salata de ton cu porumb si maioneza

Postat de lili in Salate
5 Noi 2019 | 98 vizualizari
Salata de ton cu porumb si maioneza

Am vazut pe net multe postari cu acest fel de salata. Cum eu sunt o fire pofticioasa si am avut cateva conserve de ton, am facut si eu salata. Este o reteta simpla pe care o puteti face rapid pentru pranz sau cina sau cand avem oaspeti

Ingrediente

  • 2 conserve ton
  • 320 gr 
  • 1 conserva boabe de porumb 
  • 4-5 linguri maioneza de casa 
  • 2-3 castraveti murati -sucul de la o lamaie 
  • sare si piper

Mod de preparare

Punem la scurs tonul din conserva. Castravetii ii taiem marunt. Intr-un castron punem tonul, il maruntim cu o furculita, adaugam boabele de porumb, castravetii si amestecam totul cu o lingura. In final adaugam maioneza, sucul de la lamaie si condimentam dupa gust cu sare si piper.

Decoram salata dupa bunul plac si o lasam cca o ora la frigider inainte de servire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de ton cu porumb si maioneza" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (2)
Retete similare

Salata cu ton

Postat de caroline

Salata cu ton

Salata o curatam, o spalam , o uscam si o rupem bucati potrivite ca marime .  Morcovul il curatam de coaja, taiem capetele si il taiem julienne.  Porumbul si fasolea (eu am folosit...

Citeste continuarea

Shaorma cu ton

Postat de caroline

Shaorma cu ton

Pregatim ingredientele:  Salata o spalam sub jet de apa rece, o uscam cu ajutorul unui prosop de hartie. Intr-un bol punem tonul scurs de uleiul din conserva impreuna cu porumbul dulce...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 42 %
239.99 lei
139.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

la 08.11.2019, 21:11
la 10.11.2019, 09:27
Buna!

Vezi toate comentariile (2)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking