Ingrediente
- 1 vanata mare -800 gr
- 1 borcanel ciuperci champignon taiate -200 gr
- 2 ardei copti marinati
- 2 cepe verzi
- 2 catei usturoi
- 3 linguri maioneza
- 3 linguri smantana
- sare
- piper
Mod de preparare
- Vanata se coace, se curata si se toaca marunt.
- Ciupercile se scurg de zeama in care au stat, se limpezesc in apa rece si se scurg.
- Pastrati cateva felii de ciupercute pentru decor. Restu; se se toaca marunt.
- Ardeii copti, marinati se toaca marunt.
- Ceapa si usturoiul se toaca cat mai marunt.
- Se amesteca la inceput maioneza cu smantana, sare si piper.
- Se incorporeaza apoi pe rand vinetele, ceapa, usturoiul, ardeiul copt si la sfarsit ciupercutele tocate.
- Decorati salata cu ciupercute, ardei copt si rondele de ceapa verde.
- Salata va fi mai gustoasa dupa ce va fi pastrata la rece.
- Aceasta salata se poate transporta usor la caserola si poate fi servita la picnic, cum am facut noi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de vinete cu ardei copt si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|