Ingrediente
- 4 vinete
- 2 cepe
- 7 catei usturoi
- 150 ulei
- sare
- piper
- marar (facultativ)
Mod de preparare
Vinetele se coc in jar sau pe o tabla,le intoarcem pe toate partile pt a se coace bine ,sa nu ramana crude.
Se curata de coaja cat sunt inca calde.
Lasam vinete curatate,la scurs intr-o sita.
Dupa ce s-au scurs le tocam pe un fund de lemn,cu un satar de lemn,dupa care se pun intr-un bol,potrivim de sare,piper.
Se freaca vinetele,folosind o lingura de lemn,punand ulei putin cate putin.Ceapa si usturoiul se toaca foarte marunt si se adauga peste vinete.Se amesteca foarte bine.Cine doreste poate pune si putin marar tocat fin.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de vinete cu ceapa si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (15)
|