Salata Domnitei

Postat de reisnaor_2006 in Salate
5 Iul 2016 | 60116 vizualizari
Salata Domnitei

Prima data am mancat aceasta salata in concediu la Calimanesti la Pensiunea Domnitei. Mi-a placut tare mult si am facut-o si eu. Este foarte buna!

Ingrediente

  • 300 gr de fasole pestrita
  • 300 gr piept de pui
  • 1 ceapa rosie mare
  • Maioneza:
  • 1 galbenus de ou
  • 1 lingurita de mustar cu miere
  • sare
  • ulei

Mod de preparare

Fasolea am spalat-o bine si am pus-o in oala cu presiune la fiert timp de 30 de minute. Separat pieptul de pui l-am pus la fiert in apa cu o lingurita de delikat. Ceapa am taiat-o marunt de tot. Cand s-a fiert fasolea am strecurat-o bine de zeama si am asezat-o intr-un bol. Pieptul de pui l-am taiat cubulete mici si l-am pus peste fasole.

Intr-un vas am pus galbenusul de ou, putina sare si lingurita de mustar si am omogenizat bine.Treptat am adaugat ulei si am facut o maioneza pufoasa. Peste maioneza facuta am adaugat ceapa taiata marunt, fasolea si pieptul de pui. Am omogenizat bine compozitia.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata Domnitei" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (23)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Salata domnitei

Postat de cristinutanicolita

Salata domnitei

Fasolea o alegem, o palam bine si o lasam la inmuiat peste noapte.  Punem fasolea la fiert in apa rece.  Pieptul de pui îl punem la fiert in apa rece cu sare. ...

Citeste continuarea

Salata Domnitei

Postat de gurita_ta2005

Salata Domnitei

Pieptul de pui se pune in apa cu sare, la fiert, pentru circa 20-30 minute. Fasolea se scurge de zeama, se clateste si se lasa pana s-a scurs bine, dupa care se pune intr-un castron. Punem...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.07.2016, 13:36
la 05.07.2016, 13:39
Andra
la 05.07.2016, 13:40
la 05.07.2016, 13:41
Foarte buna!
la 05.07.2016, 13:42

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking