Ingrediente
- 300 gr de fasole pestrita
- 300 gr piept de pui
- 1 ceapa rosie mare
- Maioneza:
- 1 galbenus de ou
- 1 lingurita de mustar cu miere
- sare
- ulei
Mod de preparare
Fasolea am spalat-o bine si am pus-o in oala cu presiune la fiert timp de 30 de minute. Separat pieptul de pui l-am pus la fiert in apa cu o lingurita de delikat. Ceapa am taiat-o marunt de tot. Cand s-a fiert fasolea am strecurat-o bine de zeama si am asezat-o intr-un bol. Pieptul de pui l-am taiat cubulete mici si l-am pus peste fasole.
Intr-un vas am pus galbenusul de ou, putina sare si lingurita de mustar si am omogenizat bine.Treptat am adaugat ulei si am facut o maioneza pufoasa. Peste maioneza facuta am adaugat ceapa taiata marunt, fasolea si pieptul de pui. Am omogenizat bine compozitia.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata Domnitei" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (23)
|