Salata "horiatiki"

Postat de liana_geicu in Salate
23 Noi 2009 | 7435 vizualizari

este o salata a la Jamie Oliver, putin adaptata, dar foarte buna....

Inapoi la reteta

Comentarii (22)

la 04.12.2009, 19:02
Draga Liana, esti o draguta in incercarile tale de gatit, insa, ma intreb daca insusi Jamie Oliver nu a indraznit sa 'altereze' aceasta salata in vreun fel, poate ca e vremea sa gandesti inainte sa postezi, ca sunt unele retete care sunt consacrate, perfecte, care nu trebuiesc 'siluite' de ageamii.... Sute de mii de turisti din toata lumea viziteaza Grecia, iar unul dintre motive este mancarea traditionala. E bine mai intai sa invatam unele lucruri bine si apoi sa ne jucam de-a bucatarii...Mult succes in continuare .
P.S.: Nu te lasa pacalita de atatea linguseli ale celorlalti...le convine sa fii mediocra
Critica mea trebuie considerata constructiva, nu ai sa devii un bun bucatar fara critici pe masura
la 04.12.2009, 19:41
Draga Ioanna, sa stii ca adaptarea este permisa pe acest site, unde nu posteaza bucatari profesionisti, nu cred ca cineva m-a lingusit. P.S Eu nu imi doresc sa devin un bun bucatar pentru ca am o alta profesie!! Cred ca cei care posteaza aici (inclusiv eu) o fac pentru a se distra, fiecare dintre noi poate ca mai adapteaza o reteta, nu am facut nimic rau! Noi ne distram "bucatarind"! De ce nu vrei sa te distrezi si tu alaturi de noi? Daca tu ai invatat multe despre mancarea traditionala greceasca sau orice alte preparate, de ce nu le impartasesti si cu noi? De ce intri pe site doar ca sa critici? Eu nu vreau sa par o bucatareasa grozava, nici nu pretind a fi, sunt o incepatoare, dar vreau sa invat multe lucruri de la cei experimentati
la 05.12.2009, 02:18
daca arata salata horiatiki asa nu mai manca nici un grec...in primul rand nu se pune ou..si nu se pune ceapa rosiie cum ai spustu{ca in salata pe care ai vazut-o tu avea ceapa verde}gresit!!!!
la 05.12.2009, 13:31
Iza, daca te vei uita la reteta vei vedea ca eu am mentionat ce are diferit fata de reteta originala, si am si zis la un moment dat de ce am numit-o asa; eu am gasit salata asta pe site-ul lui J.O. care a folosit ceapa rosie!
la 13.12.2009, 16:52
Liana, cand prepari ceva foarte bun (ca de exemplu placinta aceea delicioasa cu dovleac) nu am nici un motiv sa critic...ci dimpotriva

E bine sa ne distram; la reteta asta insa, o sa ma distrez putin diferit tinandu-i companie Izei
la 10.03.2010, 11:07
f buna salata asta, arata tare bine
la 17.06.2021, 14:33

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking