Salata Magnifica

Postat de mihaelar63 in Salate
19 Apr 2018 | 6332 vizualizari
Salata Magnifica

 Magnific de gustoasa. Rapid de preparat. Cu verdeturi, proteina, boabe. Ce-ti mai poti dori? Pentru condimentarea carnii am folosit condiment specific indian garam marsala, recent achizitionat. M-am cam ferit de un mix necunoscut. Dupa ce am parcurs lista cu ingrediente, am decis ca nu are nimic foarte neobisnuit sau ciudat si ca doresc sa testez garam marsala.

Ingrediente

  • 1 punga mix salata frunze [aprox 200 gr - salata verde, rucola, andive ]
  • 1 piept pui [400 gr]
  • 4 linguri ulei masline
  • 1 cutie mica porumb dulce boabe
  • 2 ardei kapia
  • 2 cepe rosii
  • 1/2 lamaie zeama
  • sare
  • piper
  • condimente preferate pentru pui [ garam marsala ]

Mod de preparare

  1.  Pieptul de pui se desface si se bate usor.
  2. Condimentati cu condimentul preferat si sarati carnea. Eu am folosit garam marsala.
  3. Carnea se taie fasii si se prajeste pana devine aurie intr-o tava non-aderenta.
  4. Boabele de porumb se scurg de lichidul in care au fost conservate si se clatesc din cateva ape.
  5. Ardeii se curata, se spala si se taie fasii sau cubulete.
  6. Ceapa rosie se curata si se taie rondele. Sarati usor ceapa si amestecati cu putin ulei de masline.
  7. Frunzele se spala si se zvanta [ eu am un uscator pentru salata cu centrifuga]
  8. Dupa ce carnea s-a racit [ sa nu fie fierbinte pentru ca flescaieste frunzele proaspete de salata ] ansamblati salata. 
  9. Intr-un bol de sticla se pun toate ingredientele si se amesteca cu blandete.
  10. Acriti cu zeama de lamaie proaspat stoarsa. Gustati si sarati / piperati daca mai este nevoie.

                 Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata Magnifica" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (25)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Salata de dovlecel cu sos de iaurt si usturoi

Postat de AdrianUdrea

Salata de dovlecel cu sos de iaurt si usturoi

Spalam bine dovlecelul, ii indepartam cotorul si il dam pe razatoarea mare. Nu este nevoie sa curatam coaja decat daca este deteriorata, sau daca dovlecelul este mai matur. Daca este matur,...

Citeste continuarea

Salata de vinete cu ciuperci si ardei copti in vasul Zepter

Postat de simona72

Salata de vinete cu ciuperci si ardei copti in vasul Zepter

Vinetele spalate si sterse de apa cu un prosop de bucatarie se taie in doua pe lungime. Am pus vasul zepter pe foc cu capacul pus, iar cind acul termocontrol a ajuns la rosu am pus jumatatea de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.04.2018, 16:44
Chiar arată magnific!
la 19.04.2018, 16:49
Super!
la 19.04.2018, 16:51
Nu ma pot hotari care imagine este mai imbietoare . Toate sunt pline de culoare
la 19.04.2018, 17:17
la 19.04.2018, 17:23
Cat de colorata

Vezi toate comentariile (25)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking