Ingrediente
- 1 buc salata verde creata
- 1 conserva fasole rosie
- 1 conserva porumb dulce
- 1 conserva mica ton maruntit
- 2 rosii
- 1 ceapa rosie mica
- 1/2ardei gras rosu
- 1/2 ardei gras verde
- masline negre
- 1 legatura patrunjel verde
- sare
- piper dupa gust
- zeama de lamaie dupa gust
Mod de preparare
Se spala salata si se pune sa se scurga, apoi se rupe in fasii.
Fasolea si porumbul se pun in strecuratoare sa se scurga de apa.
Ceapa se curata, se spala si se taie julien.
Rosiile se spala si se taie cubulete. La fel se taie si ardeiul gras rosu si verde.
Intr-un bol, se pun toate acestea si se amesteca bine. Tonul se pune sa se scurga de excesul de ulei, apoi se adauga peste legume, impreuna cu patrunjelul verde tocat. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust, iar la final, se adauga zeama de lamaie, dupa gust.
Pe o farfurie, se pune salata verde, iar deasupra se pune din salata mexicana. Se decoreaza cu patrunjel si masline negre.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata mexicana pe pat de salata verde" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
|