Salata rece de paste cu crenvusti,rosii si mar

Postat de gurita_ta2005 in Aperitive / Garnituri
15 Iul 2015 | 3911 vizualizari
Salata rece de paste cu crenvusti,rosii si mar

O salata rapida,gustoasa si racoroasa

Ingrediente

  • paste(penne)
  • 1 rosie mare
  • 1 bucata mica castravete
  • 1 ceapa mica alba
  • 1/2 mar
  • 3-4 frunze de salata verde
  • 2 crenvusti mixti de pui cu curcan
  • ulei de masline
  • otet balsamic
  • sare/piper

Mod de preparare

Punem intr-o cratita apa cu putina sare la fiert,cand incepe sa clocoteasca se adauga pastele, se lasa timpul scris pe punga sau cutie, cand sunt gata se scurg de apa si se lasa la racit.

Spalam bine frunzele de salata, le taiem fasii, rosia o taiem feliute subtiri, la fel si ceapa si castravete si le punem intr-un castron.

Marul se curata de coaja si taiem bucatele mici.

Crenvustii se fierb cam 2-3 min, se lasa sa se raceasca si se taie felii.

Se amesteca toata ingredientele,punem condimentele,uleiul de masline si otetul balsamic si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata rece de paste cu crenvusti,rosii si mar" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (25)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cosulete cu ou

Postat de xana

Cosulete cu ou

Formele de briose se ung cu putin ulei de masline si in ele asezam cate doua felii de piept de pui. Ardelul se taie cubulete mici si se aseaza peste pui, apoi se sparg ouale cu grija peste ardei....

Citeste continuarea

Bulgarasi cu Miez de lapte

Postat de Ina

Bulgarasi cu  Miez de lapte

Punem ingredientele intr-un bol si amestecam totul cu un blender , maruntind astfel si alunele . Tinem compozitia obtinuta la rece, pentru cel putin o ora ,  pentru a se intrepatrunde aromele...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.07.2015, 15:31
la 15.07.2015, 15:35
Ce colorata si buna este!!
la 15.07.2015, 15:42
motan
la 15.07.2015, 15:42
gicuta multumesc
la 15.07.2015, 15:54
O bunătate!

Vezi toate comentariile (25)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking