Ingrediente
- 1/2 piept de pui
- sprot afumat
- 1 sfecla rosie
- 2 cartofi
- 3 morcovi
- 1 ceapa mica
- 150 g maioneza
- sare
Mod de preparare
Sfecla rosie o fierbem cu coaja pana cand intra usor furculita in ea. Separat fierbem cartofii si morcovii.
Dam pe razatoarea cu ochiuri mari cartofii, morcovii si sfecla. Punem pe un platou pieptul de pui taiat cuburi mici. Eu am refolosit pieptul de pui de la un pui la rotisor. Voi puteti fierbe pieptul de pui, apoi sa-l taiati cuburi. Urmeaza un strat de cartofi, apoi de morcovi, ceapa toacata marunt si apoi sfecla. Ungem cu maioneza dupa fiecare strat de legume. Deasupra punem pestele afumat si ornam dupa preferinta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata Suba cu sfecla rosie si sprot afumat" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (27)
|