Salata verde cu branza picanta si ou fiert

Postat de mamaieelena in Salate
30 Apr 2012 | 7342 vizualizari
Salata verde cu branza picanta si ou fiert

Ingrediente

  • 180 g branza feta
  • salata verde
  • 1 ridiche (maricica)
  • castravete de sera 10cm.
  • 2 oua fierte
  • 5 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • busuioc uscat
  • ardei uite pisat proaspat
  • chimen
  • otet balsamic
  • 1 rosie

Mod de preparare

Branza se poate pregati imediat dar si cu o zi sau mai multe zile inainte. Se taie cuburi mici sau dupa preferinta, peste care se pune ardei iute pisat proaspat, busuioc, chimen,piper si ulei de masline 2 linguri. Se tine la frigider intr-un borcan ermetic inchis.

Salata se spala si se lasa la scurs ,ridichea se curata si spala bine se taie felii subtiri in jumatate. Castravetele se curata de coaja si de mijlocul cu semintele pentru a nu lasa prea multa zeama si se taie si el felii in jumatate. Salata se poate rupe in bucati mai mari. Totul se amesteca intr-un bol de sticla impreuna cu sare, otet balsamic si ulei de masline 3 linguri, apoi se poate pune branza, oul taiat in felii si o rosie feliata.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata verde cu branza picanta si ou fiert" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Salata Nicoise

Postat de mihaelar63

Salata Nicoise

Fierbeti cartofii intregi in apa cu sare  . Scurgeti cartofii de apa si-i curatati . Taiati-i rondele . Fierbeti ouale in apa cu sare . Curatati ouale de coaja si le...

Citeste continuarea

Salata nicoise

Postat de Irina

Salata nicoise

Am spalat bine cartofii si i-am pus intr-un vas Zepter. I-am acoperit cu apa, am pus capacul si am pus vasul pe foc. Cand acul indicator a ajuns la finalul zonei verzi am oprit focul. ...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.04.2012, 15:07
vin la masa
la 30.04.2012, 16:17
si eu
la 30.04.2012, 16:18
te astept cu drag sufletista
la 30.04.2012, 16:19
si pe tine cris ca mai am 2 portii
la 30.04.2012, 16:42
Elena

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking