Ingrediente
- 1 kg rondele salau
- 1 lingurita pudra de cimbrisor
- 1 dovlecel verde - zucchini
- 1 ardei iute verde
- 2 morcovi
- 2 fire ceapa verde
- 2 fire usturoi verde
- 2 linguri pasta kapia cu telina http://www.bucataras.ro/retete/pasta-de-kapia-cu-telina-65780.html
- 3 linguri ulei masline
- 1 lamaie zeama
- patrunjel verde
- sare
Mod de preparare
- Curatati si spalati legumele.
- Taiati jumatati de rondele dovlecelul.
- Taiati rondele morcovul, ceapa si usturoiul.
- Spalati pestele si-l asezati intr-o forma din ceramica ce se pote introduce la cuptor .
- Se sareaza pestele si se stropeste cu zeama de lamaie .
- Pe deasupra se distribuie legumele. Sarati usor .
- Se pune si pasta de Kapia, uleiul de masline si se toarna un pahar de apa .
- Pudrati cu praf de cimbrisor si infoliati vasul cu folie de aluminiu .
- Se da la cuptor timp de 40 minute.
- Scoteti folia si lasati sa se gratineze frumos preparatul .
- La servire inviorati cu putina verdeata.
- Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salau cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (27)
|