Salau cu unt si lamaie

Postat de mihaelar63 in Salau
12 Noi 2018 | 6116 vizualizari

  De multe ori o spun ca prospetimea ingredientelor este o calitate primordiala. Daca carnea este proaspata, nu ai nevoie de prea multe condimente. De aceasta data am tratat cu multa seriozitate un salau de Mures, proaspat. Adica nu l-am ,,sufocat'' cu prea multe condimente. La gata, arata atat de frumusel incat parea lacuit, cu pielea crocanta.

Inapoi la reteta

Comentarii (13)

la 12.11.2018, 20:48
bun bun
la 12.11.2018, 20:57
Pot sa-l mananc si gol, nud....
la 12.11.2018, 21:03
Bun!
la 12.11.2018, 21:22
Tare bun!
la 12.11.2018, 21:49
Ce bun!
la 12.11.2018, 21:54
la 12.11.2018, 22:16
Bun!
la 13.11.2018, 18:55
la 17.11.2018, 12:20
Bun!
la 10.12.2018, 12:47
Minunat arata!
la 10.12.2018, 13:08
Mirela , a iesit crusta , paraca era de aur
la 10.12.2018, 13:08
Dantes , stiu ca la peste ,ai tragere
la 10.12.2018, 13:09
Vasimur , si tu la fel , ca Dantes

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking