Ingrediente
- 4 bucati file de salau
- 1 lingurita cimbru uscat
- 1 lingurita rozmarin
- 1 lingurita sare
- 1/2 lingurita boia de ardei dulce
- 1/3 lingurita fulgi de ardei iute
- 3 catei usturoi
- ulei de masline
- 1 pahar de bere
- 1/2 lamaie
- 20 g unt
Mod de preparare
Intr-o farfurie amestecam uleiul de masline cu condimentele dupa gust.
Spalam pestele, il uscam cu un prosop, il stropim cu zeama de lamaie si condimentam bucatile, lasam 1 ora la rece.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt, adaugam pestele, paharul de bere, 2 crengute de cimbru, untul, acoperim cu folie alimentara si dam la cuptorul incalzit 10 min, dupa care luam folia si mai lasam 5-10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salau la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|