Sandvis cald cu cascaval, spanac si ciuperci pleurotus

Postat de Bucataras in Sandvisuri
15 Feb 2021 | 1608 vizualizari
Sandvis cald cu cascaval, spanac si ciuperci pleurotus

Easy - peasy, healty, cheesy... Ce ziceti de un sandvis cald cu cascaval, spanac si ciuperci pleurotus? Desi imi plac ciupercile, dupa pleurotus nu m-am dat vreodata in vant, daaaar am descoperit de curand o reteta de ciuperci pleurotus aromate cu tot felul de condimente si fripte apoi pe gratar.  

Ingrediente

  • 4 felii de paine integrala
  • 6-8 ciuperci pleurotus
  • o mana de spanac proaspat
  • 2 catei de usturoi
  • 50 g unt
  • 4 felii de cascaval
  • Condimente: sare, piper, boia de ardei dulce, cimbrisor, cimbru, busuioc

Mod de preparare

Pregateste ciupercile pleurotus pentru fript: spalate, curatate bine, usuca-le cu un prosop.

Incinge tigaia gratar, adauga untul, cateii de usturoi taiati felii, apoi ciupercile intregi sau rupte in fasii daca sunt mai mari.

Condimenteaza cu amestecul de condimente: sare, piper, boia de ardei dulce, cimbrisor, cimbru, busuioc si lasa-le la fript. Intoarce ciupercile pe ambele parti, sa se rumeneasca frumos. Pune aproape de final intr-o parte a tigaii si spanacul, cat sa se inmoaie usor. Amesteca de cateva ori cu o spatula de silicon, nu mai mult si da-l deoparte.

Pune feliile de paine la prajit tot in tigaie sau la toaster, apoi aranjeaza-le pe platoul de servit. Incalzeste putin si cascavalul, apoi pune repede fiecare fasie pe cate o felie de paine.

Peste cascaval merg cateva frunze de spanac si deasupra aranjeaza fasiile de ciuperci pleurotus, condimentate, aromate. 

Daca vrei, poti sa le dai sandvisurilor cu cascaval si ciuperci o tenta usor picanta presarand putin chili pe deasupra.

Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cald cu cascaval, spanac si ciuperci pleurotus" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Covrigi de casa, cu seminte

Postat de privatelaura

Covrigi de casa, cu seminte

Intr-un castron, cernem faina si facem un locas in mijloc. Intr-o cana mare, faramitam drojdia, adaugam sare, zahar, apoi laptele caldut. Lasam deoparte aproximativ 7-8 minute. Pregatim...

Citeste continuarea

Sandvici cu ou si gogosi aromate pentru micul dejun

Postat de CameliaComan

Sandvici cu ou si gogosi aromate pentru micul dejun

Prima data am pregatit gogoselele.Intr-un bol am dizolvat drojdia cu 1 lingura de lapte si 1 lingurita de zahar.Intr-un castron amestecam separat faina cu restul de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.02.2021, 15:55
Bun !!!!
la 15.02.2021, 16:04
la 15.02.2021, 16:11
la 15.02.2021, 18:12
Bună idee!
la 15.02.2021, 18:20

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking