Sandvis cald cu "DeSenvis"

Postat de MotanLaOale in Sandvisuri
29 Oct 2013 | 7783 vizualizari
Sandvis cald cu "DeSenvis"

Este un pic migalos da este deosebit de bun!

Ingrediente

  • 1 chifla
  • 150g cascaval DeSenvis
  • 2 rosii
  • 2-3 fire ceapa verde

Mod de preparare

Cascavalul se taie felii subtiri.

Rosiile se spala, se sterg si se taie felii subtiri.

Ceapa verde se curata, se spala si se toaca marunt.

Chifla se taie cuburi, dar nu pana jos, partea de jos a chiflei sa ramana intrega.

Cu un cutit ascutit bine se taie chifla felii cam de 2 cm, se intoarce si se taie si perpendicular pe primele felii, cu atentie sa nu se rupa cuburile rezultate.

In spatiile dintre cuburi se pune cascaval si cate o felie de rosie, in asa fel incat sa fie umplute toatele.

Deasupra se presara ceapa tocata.

Dupa dorinta se poate presara cu orice condiment care va place si credeti ca se potriveste. Eu nu am pus, vrand sa simt gustul cascavalului.

Se pune sandvisul intr-o tava tapetata cu hartie si se introduce in cuptor pentru 8-10 minute pana se topeste cascavalul si prinde o culoare frumoasa.

Se serveste cald cu rosii si ceapa verde.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cald cu "DeSenvis"" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (35)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate

Retete similare

Sandvis cald cu "DeSenvis"

Postat de Valclaudia

Sandvis cald cu "DeSenvis"

Ungem 2 felii de paine cu branza topita. Asezam feliile de salam, apoi cascavalul feliat. Celelalte 2 felii se ung cu pasta de telina in ulei. Le lipim peste feliile cu branza, salam si...

Citeste continuarea

Sandvis cald cu ton

Postat de MotanLaOale

Sandvis cald cu ton

Chiflele se taia in doua dar nu de tot. Se pune tonul uniform pe partea de jos si se preseaza putin. Se pun maslinele taiate si se presara cu piper. Se ung ambele parti ale chiflei cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.10.2013, 10:03
foarte bine arata!
la 29.10.2013, 10:04
la 29.10.2013, 10:04
fain arata!
la 29.10.2013, 10:05
mmm... arata bine de tot
la 29.10.2013, 10:06
ioi, ce bine arata!!! drooling

Vezi toate comentariile (35)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking