Ingrediente
- 2chifle
- 2felii groase de Cascaval Delaco
- 2felii muschi
- 2felii bacon
- 4felii de salam picant
- rondele de Miez de Lapte
- 2felii Cascaval DeSenvis
- rosii cherry
- 1ardei Kapia
- ulei de trufe
- salata de rucola
Mod de preparare
Taiem chiflele in doua,punem pe o jumatate putin ulei(pentru aroma),1felie groasa de cascaval,apoi cate o felie de muschi,o felie de bacon,2rondele de salam,2rondele de Miez de Lapte,punem jumatatile de chifla in tava pe hartie de copt si lasam la cuptor 5-8min;cand incepe sa se topeasca cascavalul,scoatem tava,punem rondele de rosii cherry,o felie de cascaval DeSenvis felii,acoperim cu a doua jumatate de chifla,stropim deasupra cu ulei si mai lasam la cuptor 5min.
Servim pe platou pe un pat de salata de rucola,rondele de ardei si rosii cherry.
Pofta buna!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cald" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (11)
|