Sandvis cald

Postat de ianculubita in Sandvisuri
17 Oct 2013 | 3054 vizualizari
Sandvis cald

Azi am facut numai sandvisuri si din cate am facut doar pe asta l-am finalizat cum trebuie;l-am inscris in concurs,nu stiu daca e ceea ce se cere,dar am incercat!

Ingrediente

  • 2chifle
  • 2felii groase de Cascaval Delaco
  • 2felii muschi
  • 2felii bacon
  • 4felii de salam picant
  • rondele de Miez de Lapte
  • 2felii Cascaval DeSenvis
  • rosii cherry
  • 1ardei Kapia
  • ulei de trufe
  • salata de rucola

Mod de preparare

Taiem chiflele in doua,punem pe o jumatate putin ulei(pentru aroma),1felie groasa de cascaval,apoi cate o felie de muschi,o felie de bacon,2rondele de salam,2rondele de Miez de Lapte,punem jumatatile de chifla in tava pe hartie de copt si lasam la cuptor 5-8min;cand incepe sa se topeasca cascavalul,scoatem tava,punem rondele de rosii cherry,o felie de cascaval DeSenvis felii,acoperim cu a doua jumatate de chifla,stropim deasupra cu ulei si mai lasam la cuptor 5min.

Servim pe platou pe un pat de salata de rucola,rondele de ardei si rosii cherry.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cald" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Friganele sandwich

Postat de rocsi_1612

Friganele sandwich

Asezam 3 felii de paine pe un tocator. Pe fiecare felie, punem cascaval, apoi felii de salam si cate o felie de branza cheddar. Le acoperim cu celelalte felii de paine. Intr-un bol batem...

Citeste continuarea

Sandvis cu pastrama de porc si cornuri pufoase cu gem de piersici

Postat de CameliaComan

Sandvis cu pastrama de porc si cornuri pufoase cu gem de piersici

Pentru inceput  am facut cornuletele. Am pus drojdia intr-un pahar cu 1-2 linguri de apa calda si amestecam bine. Presaram putina faina deasupra si lasam sa creasca...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.10.2013, 19:51
la 17.10.2013, 20:05
Bun di tat!
la 17.10.2013, 20:10
e cam incarcat,da-i bun si consistent!!
la 17.10.2013, 20:14
la 17.10.2013, 20:47

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking