Sendvis cald cu crema de branza cu usturoi

Postat de Bucataras in Sandvisuri
22 Sep 2014 | 6165 vizualizari
Sendvis cald cu crema de branza cu usturoi

Am facut un sendvis cald incercind sa schimb ceva ce devenise o obisnuinta. In loc sa ung feliile de paine cu unt, le-am uns cu crema de branza si usturoi. M-am inspirat cumva din reteta Sylviei de Croque Monsieur:

Ingrediente

  •  4 felii de paine toast
  • crema de branza cu usturoi Delaco
  • 4 felii de sunca de Praga
  • cascaval suplu Delaco ras

Mod de preparare

Am facut un sendvis cald incercind sa schimb ceva ce devenise o obisnuinta. In loc sa ung feliile de paine cu unt, le-am uns cu crema de branza si usturoi. M-am inspirat cumva din reteta Sylviei de Croque Monsieur:

Pentru inceput am pornit cuptorul si l-am setat sa se incalzeasca la 200 grade.

Am luat doua felii de paine pe care le-am uns cu crema de branza. Mi s-a parut ca ar fi o baza buna pentru u sandvis mai aromat.

Feliile de paine unse le-am pus in cuptor intr-o tava, cu partea unsa in sus, cat sa devina usor crocante.

Peste una din feliile de paine am asezat 2 felii de sunca si am presarat cascaval ras. Am asezat deasupra cea de a doua felie, cu partea unsa cu branza tot deasupra. Am presarat cascaval ras.

La fel am procedat si cu al doilea sandvis: sunca, cascaval ras, felie de paine cu crema de branza, cascaval ras pe deasupra.

Am pus sandvisurile la cuptor pentru cateva minute, cat sa se topeasca cascavalul.

Le-am scos pe un platou, le-am taiat in doua si le-am servit alaturi de o salata. 

O masa de seara rapida si usor de pregatit! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sendvis cald cu crema de branza cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Sandvici cu ou si gogosi aromate pentru micul dejun

Postat de CameliaComan

Sandvici cu ou si gogosi aromate pentru micul dejun

Prima data am pregatit gogoselele.Intr-un bol am dizolvat drojdia cu 1 lingura de lapte si 1 lingurita de zahar.Intr-un castron amestecam separat faina cu restul de...

Citeste continuarea

Quesadilla cu crema de branza si emmentaler Delaco

Postat de AlexTeacher

Quesadilla cu crema de branza si emmentaler Delaco

Unge foaia de tortilla cu crema de branza; Taie emmentaler-ul cubulete si adauga-l peste; Scoate miezul rosiei, tai-o cubulete si adaug-o peste; Taie ardeiul iute fasii...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.09.2014, 00:34
Delicios
la 22.09.2014, 05:46
Delicios
la 22.09.2014, 06:14
cam bun
la 22.09.2014, 06:49
Foarte gustos!
la 22.09.2014, 06:49
numai bun pentru micul dejun

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking