Ingrediente
- Pentru sosul de usturoi:
- 4-5 catei de usturoi
- 4-5 frunze de patrunjel;
- un praf de sare
- 3 linguri de smantana
- Vanata pane:
- 1 vanata
- 2 oua
- 2 linguri de apa minerala
- 4 linguri de faina
- faina de malai (pentru crusta crocanta)
- ulei pentru prajit
- condimente dupa gust (sare, piper. curry)
- Pentru sandvis:
- paine prajita
- crema de branza Delaco "Ceva fin"
- o rosie
- cascaval feliat de la Delaco
Mod de preparare
Am feliat si sarat vanata. Dupa ce s-a scurs apa din ea, am trecut feliile prin aluatul pentru pane, apoi prin malai si le-am pus la prajit in uleiul incins. Le-am prajit pe ambele parti si le-am pus la scurs pe servetel absorbant pentru a scapa de uleiul in exces.
Sosul de usturoi nu este altceva decat un banal mujdei, imbunatatit cu verdeata (patrunjel) si smantana.
Feliile de paine le-am pus la prajit, apoi le-am uns cu crema de branza de la Delaco "ceva fin". Pe fiecare felie de paine am asezat cate o felie pane, apoi una de rosie, una de cascaval feliat si la final sosul de usturoi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu vinete crocante" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (6)
|