Ingrediente
- 2 felii de pâine toast
- 1 felie de șuncă
- 1-2 felii de cașcaval
- 20 grame de unt
Mod de preparare
Se unge o felie de pâine cu unt moale, se suprapune peste ea felia de cașcaval și apoi felia de șuncă.
Se acoperă totul cu cealaltă felie de pâine (care poate fi unsă și ea cu unt, dacă vă place ca sandvișul să fie mai onctuos).
Se preîncălzește grill-ul sau sandwich maker-ul și, când temperatura este potrivită, se pune sandvișul la preparat. Cand sandvișul s-a rumenit bine, se scoate din sandwich maker și se pune în farfurie.
Cine vrea, poate să pună peste sandvișul proaspăt scos din aparat încă o felie de cașcaval, sau chiar de brânză topită feliată, ca să se topească puțin și să intre în textura pâinii. În acest caz, la prepararea sandvișului, nu se va unge cu unt și a doua felie, cea de deasupra.
Cine vrea ca sandvișul său să fie mai consistent, poate să mai pună o felie de șuncă, peste cea de cașcaval.
Cașcavalul se poate pune răzuit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis Croque-monsieur" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
|