Ingrediente
- crema de branza "Ceva fin pufos" de la Delaco
- cascaval DeSenvis de la Delaco
- rondele de rosii
- rondele de castraveti
- rondele de masline
- felii de salam Victoria
- frunze de salata verde
- felii de paine toast cu secara
Mod de preparare
Spalam legumele si le lasam la scurs. Feliile de paine le ungem cu crema de branza cu verdeata "Ceva fin" de la Delaco. Taiem castravetii si rosiile in rondele subtiri, iar maslinelor le scoatem samburii si le taiem tot rondele. Pe o felie de paine asezam o felie de cascaval "DeSenvis", iar pe cealalta asezam intai rondelele de rosii, apoi pe cele de castraveti, feliile de salam, carora le dam o forma atractiva si apoi asezam in forma de lantisor, rondelele de masline. Lipim cele doua felii cu ingredientele si le presam. Ornam platoul cu frunze de salata verde, pe care noi le mancam impreuna cu sandvisul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu "ceva fin" si cascaval "DeSenvis" de la Delaco" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (37)
|