Ingrediente
- 2 chifle pentru hamburger
- 2 felii de mușchiuleț, șuncă, sau pastramă
- 2 ouă ochiuri
- 2 felii de cașcaval
- ulei de floarea soarelui
- sare
- piper
- unt
- măsline
- ceapă roșie
- roșii cherry
Mod de preparare
Chiflele se taie pe orizontală și partea inferioară se unge cu unt.
Se curăță ceapa, se spală și se feliază.
Se fac două ouă ochiuri.
Peste jumătățile de chifle unse cu unt se pun feliile de cașcaval, apoi cele de mușchiuleț (șuncă, sau pastramă) și la urmă, oăle făcute ochiuri.
Se condimentează ouăle cu sare și piper.
Se adaugă măsline feliate și feliuțe de ceapă, se pun deasupra jumătățile superioare de chifle iar sandvișurile se prezintă pe farfurioare, alături de măsline, ceapă și roșii cherry.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu ou, sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (23)
|