Sandvis cu pasta de bob, mozzarella si castraveti

Postat de katty in Aperitive / Garnituri
1 Sep 2017 | 2217 vizualizari
Sandvis cu pasta de bob, mozzarella si castraveti

Ingrediente

  • 400 gr bob congelat
  • 50 gr unt
  • sare
  • piper roz
  • 300 gr mozzarella
  • 2-3 castraveti
  • putin ulei de masline
  • felii de paine prajita

Mod de preparare

 Punem la fiert bobul congelat in putina apa cu sare 4-5 minute. Scurgem zeama, adaugam sare, piper roz macinat,untul si frecam cu o furculita pana obtinem o pasta semifina(putem scoate si cojile daca dorim o pasta mai fina).
Taiem mozzarella felii. Curatam castravetii,  ii taiem felii subtiri si presaram putina sare pe ei.
Pe feliile de paine proaspat prajite asezam pasta de bob, mozzarella, felii de castravete, presaram putin piper si ulei de masline. Servim imediat.
(Pasta de bob o putem pregati mai inainte si o pastram in frigider in cutie inchisa etans)

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu pasta de bob, mozzarella si castraveti" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Aperitiv oua vopsite in foi de ceapa

Postat de Pungasa_Rogue

Aperitiv oua vopsite in foi de ceapa

De seara se spala foile de ceapa foarte bine si se pun in doua vase separate, in circa 2 l apa fiecare. Se fierb aproximativ 5 minute dupa ce apa a dat in clocote, se opreste focul, iar vasele se...

Citeste continuarea

Aperitiv baghete umplute la cuptor

Postat de rocsi_1612

Aperitiv baghete umplute la cuptor

Taiati bagheta in doua, apoi iar in doua pe lungime, sa obtineti niste barcute. Scoateti miezul, dar nu chiar tot. Carnatul il taiati rondele. Maslinele le taiati feliute, iar mozzarella o dati...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.09.2017, 09:23
la 01.09.2017, 09:44
la 01.09.2017, 10:55
la 01.09.2017, 12:18
la 01.09.2017, 19:19

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking