Sandvis cu pui

Postat de SanatateAcasa in Pui
21 Feb 2012 | 3465 vizualizari
Sandvis cu pui

Ingrediente

  • pentru doua persoane:
  • cateva frunze de salata verde (spalata si uscata cu un servet curat),
  • sare
  • sucul de la o jumatate de lamaie si coaja rasa de lamaie,
  • putin coriandru,
  • doua bucati de piept de pui (circa 125 de grame fiecare), fara pielita, fara grasime,
  • putin ulei de masline (1 lingura),
  • 2 felii de paine cu tarate, din faina neagra, de secara sau din faina integrala,
  • cateva felii de rosie ( 4 felii de rosie)
  • 1 catel de usturoi zdrobit.

Mod de preparare

Carnea se spala. Se curata. Se pune deoparte si se pregateste sosul. Se amesteca sucul de lamaie cu sarea, coriandrul, catelul zdrobit, coaja de lamaie si uleiul vegetal. Se amesteca bine. Se lasa puiul in sos pret de 30 de minute. Se amesteca din cand in cand. In tot acest timp se pregateste cuptorul. Pe gratarul incins, carnea se tine 3-4 minute pentru fiecare parte.

La final, se ia carnea si se asaza pe paine cu felii de rosie si de salata verde.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu pui" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Sandvis "Puisorul vesel"

Postat de Pungasa_Rogue

Sandvis "Puisorul vesel"

Se taie o frunza de salata pe jumatate si se aseaza partea creata pe o felie de paine, apoi se adauga snitelul. Rosia se decojeste si se taie rondele, apoi se aseaza peste snitel....

Citeste continuarea

Sandvis pufos cu miez de paine

Postat de CameliaComan

Sandvis pufos cu miez de paine

Punem 2 felii miez de paine una peste alta,formand o felie mai groasa.Tocam marunt castravetele,jumatatea de ardei si felia de cascaval.Le amestecam cu smantana si branzica topita.Le amestecam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.02.2012, 21:51
E prea tarziu pentru a manca, dar....e foarte bun!
la 21.02.2012, 21:55
la 21.02.2012, 21:57
bun
la 21.02.2012, 22:34
bun si sanatos!!
la 22.02.2012, 00:33

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking