Sandvis indragostit

Postat de Pungasa_Rogue in Sandvisuri
2 Apr 2016 | 2659 vizualizari
Sandvis indragostit

Cu sandvisul acesta am participat la un concurs si l-am si castigat :)

Ingrediente

  • doua felii de paine toast integrala;
  • trei felii de salam sandvis toast;
  • doua felii de branza topita cu cascaval;
  • o rosie;
  • doua frunze de salata verde;
  • 50 g de cascaval;
  • o maslina neagra.

Mod de preparare

Peste o felie de paine se adauga o felie de salam, o felie de branza topita, o felie de rosie taiata pe rotund (dupa ce rosia a fost spalata), o felie de salam si in, final, cealalta felie de paine.

Se spala frunzele de salata si se aseaza pe o farfurie, apoi se pune sandvisul in mijloc. Cu ajutorul unui dui se decupeaza ochii din felia de branza topita, iar din maslina, irisul. Se fac gauri, tot cu ajutorul duiului, in cerculetele de branza pentru a putea fixa cerculetele de maslina si se aseaza ochii pe sandvis. 

Dintr-un colt de la o felie de salam se decupeaza nasul si se pune apoi pe sandvis.

Dintr-o felie de rosie se decupeaza gura si se pune pe sandvis.

Cascavalul se da pe razatoarea cea mare si se formeaza parul si sprancenele din el. Parul se aseaza intai pe sandvis, apoi langa el.

Din rosia ramasa se decupeaza 3 inimioare cu ajutorul unei forme pentru fursecuri, iar cu ajutorul unui cutit se mai decupeaza o inima foarte mica.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis indragostit" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Franzela umpluta

Postat de Constelatialeu

Franzela umpluta

Am facut curatenie in frigider...Taiem marunt, salamul, cascavalul,casul, cabanosul, maslinele, ceapa, peste ele spargem ouale, adaugam sare si piper si omogenizam. Scobim franzela, tain deasupra...

Citeste continuarea

Sandvis cu camembert si struguri

Postat de licurici_lra

Sandvis cu camembert si struguri

Am taiat camembert-ul in felii, iar boabele de struguri pe jumatate Am uns o felie de paine cu unt doar pe o parte, am asezat-o in tigaia incinsa, am adaugat felii de camembert, struguri, apoi...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.04.2016, 14:02
Felicitari din nou L-am recunoscut
la 02.04.2016, 14:03
Multumesc, Mihaela!
la 02.04.2016, 14:16
bravo
la 02.04.2016, 14:20
foarte fain e,bravo
la 02.04.2016, 14:27
Frumos Felicitari inca o data!

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking