Ingrediente
- doua felii de paine toast;
- 3 felii de salam sandvis toast;
- o felie + o bucata groasa, dreptunghiulara, de cascaval;
- o felie de branza topita cu cascaval de la Delaco;
- o maslina.
Mod de preparare
Se asambleaza continutul sandvisului: paine + salam + cascaval + salam + paine.
Se pregateste fata catelusului: se taie felia de salam ramasa astfel incat sa para o pata, iar cu ajutorul unui cutit ondulat se taie urechile, cu mare grija ca sa nu se rupa cascavalul.
Cu ajutorul unui dui, care are forma de cerc, se decupeaza ochii (din branza topita + maslina) si nasul (din maslina). Apoi, se decupeaza un semicerc din maslina, care va fi gura. Se asambleaza catelusul, dupa care se poate servi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis-catelus" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
|