Ingrediente
- 4 felii paine toast
- 4 felii sunca Praga
- 4 linguri smantana
- 100g cascaval Delaco
- 1 lingurita unt
- sare
- piper
Mod de preparare
Se incinge cuptorul la 200 grade.
Se rade cascavalul.
Se ung feliile pe marginile exterioare ( pe coaje) cu unt topit pentru o rumenire frumoasa.
Se pun in tava de copt 2 felii paine.
Se ung cu smantana.
Se pun cate 2 felii de sunca pe fiecare felie de paine.
Se presara sare si piper.
Se presara cascaval ras.
Se pun deasupra si celelalte 2 felii de paine.
Se ung deasupra cu smantana.
Se presara cascaval din abundenta.
Se introduce tava in cuptor 15-20 minute pana se topeste cascavalul si se rumeneste frumos.
Se taie in diagonala si se serveste.
Delicios!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich-uri calde la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|