Sandwich-uri cu omleta in aluat dospit

Postat de merisor67 in Aperitive / Garnituri
17 Aug 2012 | 9235 vizualizari
Sandwich-uri cu omleta in aluat dospit

Azi am facut pizza si pentru ca am facut ma mult aluat, surplusul l-am folosit la sandwich-uri. Aluatul este cel de la reteta anterioara de pizza:http://www.bucataras.ro/retete/pizza-34856.html

Ingrediente

  • aluat dospit de pizza
  • Omleta din:
  • 2 oua
  • 1 ardei
  • 1 rosie
  • felii de kaizer
  • ciuperci din conserva
  • putin ulei de masline
  • sare
  • 1 lingura lapte dulce
  • 1 lingura gris
  • sare

Mod de preparare

In timp ce am lasat la crescut aluatul de pizza, am pregatit omleta.

Am uns putin tigaia cu putin ulei de masline, pentru ca unele ingrediente au mai avut si zeama, am pus intai feliile de kaizer si ciupercile, le-am invartit putin, apoi am adaugat si celelalte ingrediente feliate si am acoperit putin, doar pana am pregatit ouale. 

Laptele l-am amestecat cu grisul si l-am adaugat peste ouale batute cu un praf de sare, apoi am adaugat totul in tigaie peste celelalte ingrediente. Am prajit pe ambele parti. 

Aluatul l-am impartit in doua si l-am intins pe platou in forme rotunde putin mai mari decat omleta. Peste prima parte de aluat am rasturnat omleta, am adaugat cealalta parte de aluat si am adunt marginile una peste alta.

Am pus in tigaia pe foc(faraungere) si am copt intorcand de pe o parte pe alta.

Se poate coace la cuptor, dar eu il aveam ocupat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich-uri cu omleta in aluat dospit" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (29)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Placinta aperitiv

Postat de Dya

Placinta aperitiv

Amestecam branza cu smantana si mararul tocat marunt. Adaugam condimentele si ouale si omogenizam compozitia, dupa care o turnam intr-un vas de yena uns cu putin ulei. Separat, calim usor...

Citeste continuarea

Cartofi cu kaizer si ardei gras

Postat de gurita_ta2005

Cartofi cu kaizer si ardei gras

Cartofii se curata de coaja,se taie cuburi si se pun la fiert in apa cu sare pentru circa 15 minute.(nu trebuie sa se sfarame). Ceapa se toaca solzisori,se pune in putin ulei de masline la...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.08.2012, 11:20
Merisor, cred ca vin sa stau la tine ca faci prea multe bunatati!
la 17.08.2012, 11:25
Buni, esti binevenita
la 17.08.2012, 11:46
Ce interesanta!
la 17.08.2012, 11:51
ce bunatate
la 17.08.2012, 11:52

Vezi toate comentariile (29)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking