Sandwich-uri (sau placinte) cu friptura, oua fierte si cascaval

Postat de rocsi_1612 in Sandvisuri
29 Mai 2016 | 4029 vizualizari
Sandwich-uri (sau placinte) cu friptura, oua fierte si cascaval

Cand va ramane friptura prin frigider si nimeni o mai mananca, mai gasiti si alte ingrediente, luati de le combinati si pregatiti asa ceva. Aceste sandwich-uri (sau chiar le putem numi si placinte) sunt o alternativa grozava si sunt atat de satioase. Se pot face in fel si fel de combinatii, dupa bunul vostru plac. Vi le recomand cu drag!!! Multumesc pentru inspiratie Merisor drag...

Ingrediente

  • Pentru aluat:
    • 500 gr faina
    • 300 ml apa minerala
    • 7 gr drojdie uscata
    • sare
    • 2 linguri ulei de masline
    Pentru umplutura:
    • 1 bucata friptura de pui
    • 2 bucati friptura de porc
    • 3 felii muschi file
    • 2 oua fierte tari
    • 150 gr cascaval
    • 6-7 felii gogosari in otet
    • ketchup

Mod de preparare

Aluatul: Intr-un bol cernem faina, punem sarea, drojdia uscata si amestecam cu o lingura. Turnam apa calduta, treptat, framantam pana obtinem un aluat elastic si usor de modelat. La final incorporam uleiul de masline. Acoperim aluatul, il lasam la dospit cam 40 de minute, la loc ferit de curent. Umplutura: Friptura de porc o facem fasii cu furculita, iar pe cea de pui o scoatem de pe os, apoi o maruntim. Ouale le taiem bucati potrivite, iar muschiul file il taiem cubulete. Cascavalul il dam pe razatoarea cu ochiuri mari. Gogosarii ii taiem bucatele. Dupa ce aluatul a dospit, il impartim in patru bile. Presaram faina pe masa de lucru, luam prima bila de aluat, intindem o foaie dreptunghiulara. O ungem cu ketchup, apoi pe jumatate din foaie, punem friptura din ambele feluri, muschi file, gogosari, bucati de ou si cascaval ras. Venim cu cealalta jumatate de foaie peste, acoperim umplutura si presam capetele. Tot asa procedam cu restul de aluat si umplutura. Incingem o tigaie grill, dam focul la potrivit si punem doua sandwich-uri (mie atat mi-au intrat). Punem capacul deasupra, le lasam sa se rumeneasca pe o parte, apoi le intoarce pentru a se rumeni si pe cealalta parte, punem capacul. Cand sunt gata, le scoatem pe un platou. Le coacem si pe celelalte doua, apoi le servim calde. Eu am ales sa le servesc cu iaurt, sotul cu o cana de lapte cu cacao, fiecare dupa preferinte! Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich-uri (sau placinte) cu friptura, oua fierte si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (32)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Sandwich de post cu vinete

Postat de Oana

Sandwich de post cu vinete

Taiati vinetele, rosiile si tofu in rondele de 5 cm Formati sandwich-uri alternand straturile de vinete, rosii si tofu Intr-o tigaie topiti...

Citeste continuarea

Chifle umplute

Postat de caroline

Chifle umplute

Chiflele se scobesc usor ( facand atentie sa nu le rupem ) . Intr-un bol punem tonul cu tot cu uleiul de masline din conserva, porumbul dulce bine scurs de lichid si maslinele negre ( fara...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.05.2016, 12:05
ce sandwisuri faine
la 29.05.2016, 12:23
Foarte buna idee!!!!
la 29.05.2016, 12:27
buna, buna!
la 29.05.2016, 12:30
O nebunie!
la 29.05.2016, 12:49
Ce mult imi plac!

Vezi toate comentariile (32)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking