Saramura de crap, cu sos de rosii si usturoi

Postat de Ina in Peste
12 Ian 2014 | 11967 vizualizari

Pentru ca pachetul de peste pe care l-am decongelat a fost cam mare, m-am gandit sa-l servim in mai multe preparate, astfel ca am pregatit si-o saramura de crap cu sos de rosii.

Inapoi la reteta

Comentarii (30)

la 12.01.2014, 21:07
tata a fost vanator si pescar pasionat. mancam asta f. des. deliciu!!!
la 12.01.2014, 21:15
vanator
la 12.01.2014, 21:19
bun
la 12.01.2014, 21:25
o portie mare te rog.
la 12.01.2014, 21:26
eu am avut crap l cuptor cu unt aromat dar nu am reusit sa mai fac poze.
la 12.01.2014, 21:26
D'asta mai am vreo 4 bucati, dar cu sos de mustar s-a papat tot
la 12.01.2014, 21:26
super bun preparatul tau, felicitari!
la 12.01.2014, 21:28
Si de aici vreau sa-mi dai
la 12.01.2014, 21:32
la 12.01.2014, 21:36
Claudia , multumesc!
la 12.01.2014, 21:36
Mena , cu drag!
la 12.01.2014, 21:36
Nadea
la 12.01.2014, 21:37
Medi, m-a certat Costel ca pana am facut eu poze, i s-a racit mamaliga )) Ca i-am dat portia din poza, s-o pape
la 13.01.2014, 11:20
Vai ce bunatate de peste ai facut!!!
la 13.01.2014, 20:12
baaii...eu cred ca ma mut cu totul la Fetesti )
Ina, pestele pt mine e ...best of!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking