Saramura de crap, cu sos de rosii si usturoi
Postat de Ina in Peste 12 Ian 2014 | 11967 vizualizari
Pentru ca pachetul de peste pe care l-am decongelat a fost cam mare, m-am gandit sa-l servim in mai multe preparate, astfel ca am pregatit si-o saramura de crap cu sos de rosii.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (30)
la 12.01.2014, 21:07
tata a fost vanator si pescar pasionat. mancam asta f. des. deliciu!!!
la 12.01.2014, 21:15
vanator
la 12.01.2014, 21:19
bun
la 12.01.2014, 21:25
o portie mare te rog.
la 12.01.2014, 21:26
eu am avut crap l cuptor cu unt aromat dar nu am reusit sa mai fac poze.
la 12.01.2014, 21:26
D'asta mai am vreo 4 bucati, dar cu sos de mustar s-a papat tot
la 12.01.2014, 21:26
super bun preparatul tau, felicitari!
la 12.01.2014, 21:28
Si de aici vreau sa-mi dai
la 12.01.2014, 21:36
Claudia , multumesc!
la 12.01.2014, 21:36
Mena , cu drag!
la 12.01.2014, 21:36
Nadea
la 12.01.2014, 21:37
Medi, m-a certat Costel ca pana am facut eu poze, i s-a racit mamaliga )) Ca i-am dat portia din poza, s-o pape
la 13.01.2014, 11:20
Vai ce bunatate de peste ai facut!!!
la 13.01.2014, 20:12
baaii...eu cred ca ma mut cu totul la Fetesti )
Ina, pestele pt mine e ...best of!
COMENTEAZA