la 09.07.2010, 10:01 e foarte buna..... mai e macar vreun pic de saramura...asa ...cat sa inmoi si eu un guguloi de mamaliga ?
la 09.07.2010, 11:21 Cu regrete va spun...nu mai am, am mancat tot. Dar mai putem face cate o portie, daca vreti sa veniti la mine la masa.
la 09.07.2010, 12:12 Am facut fetelor pentru masa de pranz ,au mancat .
la 09.07.2010, 13:45
la 09.07.2010, 14:37 Miha,eu vreau sa vin,asa ca poti sa mai faci.
la 09.07.2010, 18:33 Miha este diferenta mare - intre saramura de pui si carne de pui in saramura. Bravo
la 09.07.2010, 21:17 ce bunatate, nu am mai mancat de mult dar imi amintesc cand ne facea buni si ce bun era cu puisorul ala de tara facut de ea si saramura o facea in ceaun.dar si a noastra la bloc pe aragaz iese buna.
la 09.07.2010, 22:09 Cred ca e buna rau!
la 09.07.2010, 22:31
la 10.07.2010, 22:25 Am revenit ca mai vreau o portie
la 23.07.2010, 23:39 e super gustoasa....dar nu mananca sotul (ii place dar nu se poate sa miroasa asa la serviciu a usturoi )...ca miroase si a doua zi, si numai pt mine nu fac .
la 24.07.2010, 10:26 Rivka, ii faci in week-end. Asta daca nu aveti vreun gand de...pupaturi.
la 24.07.2010, 10:50 da nu-i vb numai de pupaturi dar in general sotul lucreaza si sambata si de multe ori si duminica! asta e...si mie imi plac fff mult mancarurile astea cu gust, romanesti, cu usturoi, picante, sa te piste pe limba, dar nu se poate, de cateva ori am mancat in timpul sapt cu sotul in oras doner kebab de la islamit, cu sos de usturoi de ala fad pt mine ca nici nu-i simteam gustul obisnuita noi romanii cum turnam usturoi in belsug...si cu spalat pe dinti, cu apa de gura cu totul i s-a facut observatie/intrebare : ai mancat usturoi? haha, deci daca ei aici NU CONSUMA sa stii ca miroasa imediat ....daca mananci tu si nu poti sa-ti permiti la serviciu.