Saratele fragede
Postat de Ksenya in Aperitive / Garnituri 5 Ian 2017 | 11384 vizualizari
Daca tot au avut succes saratelele mele la musafiri, am zis hai sa le postez. Reteta este facuta rapid cu ce am avut prin casa.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (28)
la 05.01.2017, 15:48
bune bune
la 05.01.2017, 15:54
Immm, ce bine arata... si inca si facute rapid! Eu n-am facut niciodata saratele si n-am mai mancat de vreo 20 de ani!
la 05.01.2017, 15:56
Imi plac!
la 05.01.2017, 15:56
Multumesc de popas!
la 05.01.2017, 15:57
Navidad,si eu am facut prima oara anul acesta,sunt foarte bune,te indemn sa incerci!
la 05.01.2017, 16:09
Asta fac acum ca prea mi-au facut pofta bucatarasii! Tare bune sunt!
la 05.01.2017, 16:12
Cu ce le-ai taiat ca au iesit frumoase rau
la 05.01.2017, 16:18
Multumes de aprecieri bucatarasi, Andra ,cu o rola zimtata ce am gasit-o mai demult la un magazin ce vinde plastice si menaj. Am sa-i fac o poza
la 05.01.2017, 16:24
Ksenia, stii cumva reteta asa-numitelor "Balabushte", sau "Balabushki"?
Le facea bunica din Basarabia si erau ca un fel de chifle din aluat de paine, unse cu un fel de sos de usturoi, care le si inmuia putin (tata spune ca erau obligatorii la coptul painii, ca si placintele cu cartofi!). Noi am incercat sa le reproducem aici, dupa "memorie" si imaginatie, dar n-am regasit gustul si textura cunoscute...
la 05.01.2017, 16:30
Navidad, se numesc ''Pampushki" .Am sa postez reteta cat de curand posibil si se servesc obligatoriu la" bors ucrainesc"
la 05.01.2017, 16:39
N-aș refuza așa ceva!
la 05.01.2017, 16:39
Eeeiiii, asta da surpriza! Si noi le cautam de ani de zile cu numele (false) sus-pomenite! Da, da, cu Borshci se mancau, dar mie imi placeau mai mult asa, "goale"! Multumim anticipat !
la 05.01.2017, 16:41
Buneee, buneee. Mai avem și noi câteva urme Urmează o nouă rundă
la 05.01.2017, 17:44
ce bune sunt langa o bere si nu numai
COMENTEAZA