Sardine Escabeche

Postat de elucubratiiculinare in Peste
24 Mar 2012 | 7130 vizualizari

De ce Escabeche? În bucătăria spaniolă Escabeche este un sos special folosit la sardine, sau mai bine zis un alt fel de a marina sardinele, pentru că escabeche pe spaniola înseamnă marinare. La această rețetă se folosesc numai sardine proaspete.

Inapoi la reteta

Comentarii (15)

la 24.03.2012, 16:08
ooo, vreau si eu o portie....ce bine arata!
la 24.03.2012, 16:54
arata foarte bine
la 24.03.2012, 17:45
mmmm...ce bine arata
la 24.03.2012, 18:37
like like
la 24.03.2012, 19:00
iar peste ,iar apar la masa
la 24.03.2012, 19:12
super bun!!!
la 24.03.2012, 19:26
Super arata pestele!
la 24.03.2012, 20:53
la 24.03.2012, 21:04
la 24.03.2012, 22:29
gustos
la 25.03.2012, 12:28
Cat de bine arata!
la 25.03.2012, 14:11
la 25.03.2012, 14:38
Delicios
la 27.03.2012, 15:48
ce pofta am..........
la 28.03.2012, 07:48
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking