Sarmale afumate

Postat de Constelatialeu in Porc
6 Apr 2018 | 6076 vizualizari

Nu stiam cum sa le denumesc si le-am zis ''afumate'', sa va explic si de ce. Cand mi-am scos carnea de la congelator, am dat si de un muschi de porc afumat in afumatoarea proprie ( nu stiu cum am uitat de el, dar bine ca am uitat ) si de aici mi-a venit ideea sa combin carnea pentru sarmale, adica o parte afumata - muschiul de porc si restul carnea cruda. Eu nu-s mare fac sarmale, mananc mai mult varza si costita pe care o pun in cratita pe langa sarmale, Dar pot sa spun ca am facut niste sarmale ''mortales'', nu am rezistat si am mancat una pe nerasuflate, un deliciu....deci si astea, sarmalele afumate se incadreaza la ''Bunatati de Paste''.....

Inapoi la reteta

Comentarii (18)

la 09.04.2018, 21:37
Sunt bune de tot, eu stiu!
la 12.04.2018, 17:01
Bune!
la 15.04.2018, 09:06
perfecte

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking