Sarmale coapte

Postat de mihaelar63 in Mancaruri cu carne
18 Mai 2017 | 4718 vizualizari

 Cele mai bune sarmale ce le-am mancat, erau ale bunicii, frumos coapte in vasul de lut, in cuptorul de paine. Sarmalele bunicii erau picante, cu piperul rasnit mare. Asa imi plac si mie sa le prepar. Doar ca nu am cuptor de paine. Diferenta a fost data de data aceasta, de orezul integral, ciuperci si rosiile deshidratate.   Daca verisoara mea serveste mereu la gradina sarmale si eu pot sa pun vasul cu mine si am o ,,Reteta pentru picnic '' !!!

Inapoi la reteta

Comentarii (40)

la 19.05.2017, 03:55
Camy , pune oala pe foc :_*
la 19.05.2017, 03:55
Dantes , multumesc
la 19.05.2017, 08:39
foarte reusite!
la 19.05.2017, 09:05
Cam, da !!!
la 19.05.2017, 09:15
Ioi, cum arata!
la 19.05.2017, 09:50
la 19.05.2017, 09:55
Ce bunatate! Imi ploua in gura!
la 20.05.2017, 07:26
Waw! Buneeeeee!
la 24.05.2017, 09:43
ce pofta mi-ai facut
la 29.09.2017, 00:37

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking