Sarmale cu carne de ciolan afumat

Postat de carmenvlad in Mancaruri cu carne
25 Apr 2011 | 19848 vizualizari

Poate ca sarmalele la origine nu fac parte din specificul nostru, dar categoric este mancarea noastra preferata iar modul in care ingredientele sunt armonizate cu prepararea lor face ca sarmalele sa faca parte din bucataria noastra romaneasca traditionala. Diversitatea modurilor de preparare, specifice diferitelor zone geografice ale tarii noastre fac din sarma un deliciu iar daca o servesti cu un paharel de tuica sau palinca nu mai poftesti sa mananci altceva.

Inapoi la reteta

Comentarii (12)

la 25.04.2011, 23:29
imaginile ...n-am cuvinte
la 26.04.2011, 00:50
bune bune
la 26.04.2011, 08:33
bune rau
la 26.04.2011, 10:32
buneeee
la 26.04.2011, 11:12
mamaaaa........aici e de mine.....
la 26.04.2011, 11:18
nu am facut sarmale gust una de la tine
la 26.04.2011, 12:08
la 26.04.2011, 13:18
la 26.04.2011, 14:38
deci wooow! mi-ai facut o pofta de sarmale numai citind titlul si introducerea!
la 26.04.2011, 19:20
le savurez din ochi nu alta si cu mamaliguta de ciolan afumat nu mai vorbesc....
la 27.04.2011, 08:38
la 30.07.2011, 22:08
sarmale....

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking