Sarmale cu carne de pui si vitel in vas de lut

Postat de medioto59 in Mancaruri cu carne
29 Mai 2011 | 8006 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (48)

la 02.06.2011, 17:58
Elena, crezi ca poti manca tot ce este in farfurie? .................
la 07.06.2011, 16:11
vai ce bine arata !!!ceva de genul acesta vreau si eu sa fac in 20 iunie, se incheie un curs de socializare interculturala pe care l-am urmat anul asta si trebuei sa fac eu in 20 iunie ceva preparate romanesti si ma gandeam la sarmale dar fara carne de porc ca sunts i arabi care nu consuma carnea de porc sau lata carne decat cea halal asa ca voi face cu vitel si pui, buna idee
la 07.06.2011, 17:01
Silvia glumesti, socializare interculturala in Franta, nu te pun aia direct pe transport daca aud ca esti din Romania, ca asa li se cam duce vestea la francezi.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking