Sarmale cu carne si dovleac

Postat de AlexTeacher in Mancaruri cu carne
16 Oct 2017 | 4590 vizualizari

Astazi o sa te invat sa gatesti un preparat de-a dreptul indispensabil romanului: sarmale. Si nu orice fel de sarmale, ci cu dovleac. Eu le voi pregati azi intr-o oala de lut. N-am mai pus-o demult la treaba si intotdeauna sarmalele au iesit de-a dreptul geniale in oala asta!  Singurul lucru de care trebuie sa tii cont atunci cand vine vorba de oala de lut, este ca trebuie sa o lasi in apa la inmuiat minim 2 ore. Reteta video, pas cu pas, o gasesti mai sus.

Inapoi la reteta

Comentarii (9)

la 16.10.2017, 15:59
Vaaaaaaiii l-ati sechestrat pe Alex in bucatarie ? ))
la 16.10.2017, 16:01
ce foame ammmmmmm
la 16.10.2017, 16:37
bune bune
la 16.10.2017, 17:10
Se pare ca da
la 17.10.2017, 06:32
Foarte interesante, cu siguranță am să probez rețeta! Mulțumesc!
la 17.10.2017, 12:24
Dia, asa se pare!
la 17.10.2017, 15:09
Waww am sa incerc si varianta asta
la 19.10.2017, 13:19
Interesantă combinație!
la 20.09.2018, 09:40
interesant!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking