Sarmale cu ciuperci si bulgur-de post
Postat de simona72 in Slow Cooker 15 Apr 2019 | 7334 vizualizari
Pentru cei care nu ati folosit bulgur pana acum, trebuie sa stiti ca este compus din boabe de grau integral pisate si prefierte. Este o sursa excelenta de fibre, vitamine si vegetale.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (17)
la 15.04.2019, 15:01
bune bune
la 15.04.2019, 15:07
Bune!
la 15.04.2019, 15:40
Vin la o portie,SimonaFoarte bune!
la 15.04.2019, 15:47
Foarte bune, sarmalele de post... Am aflat și ce este bulgurul...
la 15.04.2019, 16:42
bune
la 15.04.2019, 19:05
Yumm, ce sarmale bune ai făcut!
la 15.04.2019, 20:09
Sunt prea bune sa nu vreau o portie!
la 15.04.2019, 20:17
Bune!
la 15.04.2019, 21:30
Bune, bune!
la 15.04.2019, 22:20
FFOARTE BUNE
la 16.04.2019, 01:22
Grozav de bune
la 16.04.2019, 08:30
Nu am mancat bulgur dar sigur au iesit niste sarmale tare gustoase!
la 16.04.2019, 08:32
bune trebuie sa fie
COMENTEAZA