Sarmale cu legume si ciuperci

Postat de Ela68 in Mancaruri de post
24 Oct 2012 | 19177 vizualizari

Aceste sarmale se pot face in multe variante.Cu sau fara ciuperci, cu sau fara orez, in functie de preferinte, combinatia poate fi la indemana oricui, folosind proviziile din camara. Cine doreste, le poate incerca si cu soia, sunt la fel de bune. Fata de cele clasice, cu carne, sarmalele cu legume trebuiesc bine condimentate, in caz contrar savoarea nu va iesi in evidenta.

Inapoi la reteta

Comentarii (27)

la 25.10.2012, 17:30
Ela, sunt excelente sarmalutele de post!
la 25.10.2012, 18:06
merci laura
la 25.10.2012, 18:19
imi plac
la 25.10.2012, 19:45
Minunate...eu sunt deja la masa!!!!
la 25.10.2012, 20:05
yoy, m-a invitat mama soacra la sarmale.........cu carne.
la 25.10.2012, 20:17
la 25.10.2012, 23:22
ce bine arata
la 26.10.2012, 07:58
Super sarmale! Cu nuca nu am mancat niciodata E timpul sa probez
la 26.10.2012, 08:24
exista retete de sarmale doar cu nuca, macinate fin si sunt exceptionale.
la fel cum exista si drob de nuci, la care nici nu se simt nucile.

la 26.10.2012, 12:48
bune
la 27.10.2012, 20:17
imi plac mult!
la 27.10.2012, 20:49
sunt bune, insa data viitoare o sa pun si putin orez, sunt mai pe gustul meu asa !

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking