Sarmale cu legume si ciuperci

Postat de Ela68 in Mancaruri de post
24 Oct 2012 | 19223 vizualizari

Aceste sarmale se pot face in multe variante.Cu sau fara ciuperci, cu sau fara orez, in functie de preferinte, combinatia poate fi la indemana oricui, folosind proviziile din camara. Cine doreste, le poate incerca si cu soia, sunt la fel de bune. Fata de cele clasice, cu carne, sarmalele cu legume trebuiesc bine condimentate, in caz contrar savoarea nu va iesi in evidenta.

Inapoi la reteta

Comentarii (27)

la 24.10.2012, 22:56
Acum as savura o portie fara sa ma uit cat e ora
la 24.10.2012, 23:04
la 24.10.2012, 23:07
delicioase
la 24.10.2012, 23:24
sarmalute)
la 24.10.2012, 23:29
la 25.10.2012, 06:22
hranitoare si super gustoase
la 25.10.2012, 06:29
Cu ciuperci si orez sunt minunate
la 25.10.2012, 08:25
super combinatie
la 25.10.2012, 08:44
Asa mi-ai facut o pofta de sarmale ... Delicioase!
la 25.10.2012, 09:04

Sidy, iti dau dreptate, ciuperci+orez=divin !
pup
la 25.10.2012, 09:06
deja ma apuca foamea
la 25.10.2012, 10:52
gustoase
la 25.10.2012, 11:17
La ce foame ma injunghie acum... pot sa mananc 8-10 bucati,doar sunt vegetale,nu!
la 25.10.2012, 13:24
tare bune mai sunt...
la 25.10.2012, 14:14
aproape s-au terminat si la mine, mai sunt putine

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking