Sarmale cu pasat si carne tocata de curcan

Postat de ravanna in Mancaruri cu carne
10 Ian 2021 | 2353 vizualizari
Sarmale cu pasat si carne tocata de curcan

Ingrediente

  • 500 g carne de curcan tocata
  • 2 cepe rosii taiate marunt
  • Unsoare de porc cam 3-5 linguri
  • Pasat cam 100 g sau dupa preferinta
  • 1 lingura vegeta de casa din borcan
  • 1 lingura pasta de ardei de casa din borcan
  • Ghebe tocate sau puteti allege orice ciupreci dupa preferinta si disponibilitate
  • Sare, piper boia dupa gust
  • Foi de varza murata
  • Afumatura sau carnat afumat dupa preferinta
  • Suc de rosii

Mod de preparare

Modul de preparare este relativ simplu daca avem toate ingredientele disponibile. Este o reteta clasica.

Se pune untura la topit, iar dupa ce s-a topit, se pune ceapa taiata cubulete si se lasa la foc mediu la prajit. Totodata cu ceapa adaugam o lingura de vedegta facuta in casa si o lingura de pasta de ardei facuta in casa. Daca nu avem aceste ingredient in bucatarie le inlocuim cu pasta de ardei din tub de la magazine si vegeta uscata. Lasam la foc mic acest amestec pana ceapa se inmoaie (aprox 10 minute -15) dupa care adaugam si boia si piper. Luam oala de pe foc si adaugam pasatul care in principiu l-am spalat sub jet de apa rece, ciupercile sis are daca mai consideram ca ar trebui si 500g carne tocata de curcan si amestecam bine pana cand toate ingredientele se incorporeaza formand un aluat moale si consistent.

Lasam la racit si putem sa umplem foie de varza murata si le asezam intr-o oala de lut de preferabil, adaugam si afumatura sau carnat si lasam la foc mic dupa aprox 1h adaugam si sucul de rosii si lasam la fiert pana sarmalele sunt gata fierte (pasatul trebuie sa fie fiert inauntru sa nu ramana tare)

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale cu pasat si carne tocata de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (3)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta de limba de porc cu masline

Postat de Caty

Reteta de limba de porc cu masline

Iata cum se prepara Reteta de limba de porc cu masline Limbile de porc le oparim timp de 5 minute apoi le curatam de pielita. Dupa ce le-am curatat, le punem la fiert intr-o oala cu apa...

Citeste continuarea

Chiftelute in sos de rosii cu legume

Postat de mirela0911

Chiftelute in sos de rosii cu legume

Chiftelutele: Carnea se taie bucati, se spala, se lasa sa se scurga bine de apa apoi se da prin masina de tocat. Se adauga sare, piper (dupa gust), pesmetul, ouale batute si usturoiul zdrobit....

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.01.2021, 16:16
la 13.01.2021, 10:25
bune tare cu pasat
la 15.01.2021, 18:01
Delicioase!

Vezi toate comentariile (3)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking