Sarmale cu păsat și ciuperci

Postat de CulinaryRainbow in Mancaruri de post
18 Dec 2013 | 18415 vizualizari

Deși originea sarmalelor este încă disputată de multe țări, străinii care au îmbucat din ele recunosc sarmalele ca fiind un preparat pur românesc. Totuși, sarmalele se pot prepara din multe ingrediente. Pot fi umplute cu carne proaspătă sau afumată ori pot fi umplute cu soia sau legume. De unde provine fiecare rețetă?! Sper să se deslușească acest mister odată... :) Sarmalele noaste ( pentru că Dăniloiu a contribuit din nou la prepararea acestora ) au fost de post și spun ”au fost” pentru simplul fapt că dintr-o oală plină, după o masă în familie, au mai rămas vreo zece. :)

Inapoi la reteta

Comentarii (23)

la 19.12.2013, 21:58
la 19.12.2013, 22:39
Dia, nu contează cu ce mă ajută, contează cu nu comentează!
la 20.12.2013, 10:07
Sigur ca asta conteaza si e bine ca-l lasi sa te ajute
la 20.12.2013, 10:50
Numai când fac prăjituri ar trebui să-i pun interdicție în bucătărie. Că-n două minute mă lasă fără cremă. )
la 20.12.2013, 12:52
Vaaaaaaaai ))))la prajituri nu-mi place sa ma incurce nimeni si mama ma incurca uneori.Draga de ea zicea odata "tu cand esti la aluaturi,parca te pierzi" ))))
la 20.12.2013, 14:36
la 04.01.2014, 15:01
Faine si bune retete ai , pe gustul meu
la 04.01.2014, 15:49
Mulțam!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking