Sarmale cu varza acra
Postat de miha in Pui 28 Dec 2009 | 6858 vizualizari
Carnea o tocam impreuna cu mararul,ou,morcov,sare,piper si boia de ardei.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (8)
la 28.12.2009, 12:04
Ce bunatate!
la 30.12.2009, 16:39
sa mai faci...
la 30.12.2009, 19:40
Mai fac Nicolae, mai fac...Numa sa-mi vina cheful de treaba.
la 30.12.2009, 20:31
.vorbeam cu o prietena pe mess(asta luni)si cica..azi nu fac nimic,fac maine,marti a zis ca face miercuri,azi a zis ca maine,da' daca n-are chef nu face nik.eu am fct chiftelute cu maioneza,ciuperci cu maioneza,tortul cu 3feluri de cioco,krem a krem si maine fac ciorba .harnicutza,nu?(m-am dat mare,m-am dat,nah)))da' si cand nu fac nik
la 30.12.2009, 21:02
mai, chiftelutele cu maioneza sint de fapt un fel de salata cu chiftelute, ceapa frecata in otet, cartofi fierti si maioneza?
la 30.12.2009, 21:44
bucataras,eu fierb ceapa taiata pestisor(cam 1kg)in apa cu otet,zahar,sare,foi de dafin,aprox 15min(o pun cand colocoteste)i amestec cu chiftelute mici si maioneza.n-am pus niciodata cartofi.unele bucatarese doar oparesc ceapa,altele chiar o calesc usor apoi o amesteca cu otet si restu'...cate bordeie..
la 30.12.2009, 22:08
gaby cum faci cipercile cu maioneza, ciuperci din borcan, maioneza iaurt sau smantana si usturoi?
la 31.12.2009, 08:13
rivka,io-s fata din muntiasa ca vara gasca masculina aduna ciuperci de pe dealuri:hribi,galbiori,vinetele,etc...le fierb si le bag in pungute la congelator.nu am pus smantana si iaurt,dar uite ca acum o sa le fac asa.eu pun ceapa tocata marunt calita 5min in ulei cu putina apa,apoi pun ciupercile tocate si mai calesc putin,racesc,scurg,pun maioneza,usturoi si patrunjel verde si bineinteles sare dupa gust.
COMENTEAZA